Zapečené kachní ragú na víně s bramborovou kaší - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pečenou kachnu můžete připravit na několik způsobů. Vyzkoušejte recept Romana Pauluse na kachní ragú zapečené s bramborovou kaší.
Viz recept Romana na zapečené kachní ragú na víně s bramborovou kaší a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/zapecene-kachni-ragu-na-vine-s-bramborovou-kasi.

Nákupní seznam
1 kachna bez drobů Čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku
kmín celý Mikado
1 cibule
100 g mrkve
100 g petržele
100 g celeru
100 g řapíku
1 červená cibule
1 hruška
1 lžíce rajčatového protlaku Mikado
200 ml  červeného vína Zweigeltrebe Vinofol
300 ml  kachního vývaru z kostí pečené kachny
200 g vařených bílých fazolí Cornfarm
listová petržel
500 g moučných brambor na kaši
100 ml  čerstvé smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
3 vejce “M“
1 pomeranč (kůra)
2 citrony (kůra)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe