Zapečený lilek s kozím sýrem a veganským mletým - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Vyzkoušejte jeden z nejjednodušších a nejlepších vegetariánských receptů, které si během léta můžete dopřát. Šéfkuchař Roman Paulus připravil návod na zapečené lodičky z lilků plněných ragú z rajčat a veganského mletého. To můžete, pokud chcete, nahradit i směsí mletého hovězího a vepřového masa. Nemusíte se bát ani toho, že dužina baklažánu přijde vniveč – využijete ji právě v ragú, které si můžete dát třeba i ke špagetám. Na závěr se naučíte, jak připravit snadné závitky z cuketových plátků a kozího sýra (případně fety), které zapečený lilek skvěle doplní. Už jste veganské mleté někdy vyzkoušeli? Jak vám chutnalo?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/zapeceny-lilek-s-kozim-syrem-a-veganskym-mletym

Suroviny:
- 4 čerstvé lilky
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 cibule
- 4 stroužky česneku
- 1 lžíce sekané pálivé papričky
- 275 g veganského mletého Next Level
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 200 ml bio krájených rajčat Freshona
- rostlinný olej Vita D'or
- 1 lžíce sekané čerstvé bazalky
- 1 cuketa
- 200 g kozího sýra s bílou plísní Pilos

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe