Zapečený pita chléb s veganskými kousky s tuňákovou příchutí a sýrem - R. Paulus - RECEPTY K. LIDLU

Pita chléb nemusí sloužit jen jako příloha, ale také jako základ hlavního chodu, což vám ve svém video receptu dokáže šéfkuchař Roman Paulus. Tentokrát natočil návod na vegetariánský recept, jehož základem je právě pita chléb a veganské kousky s příchutí tuňáka (které můžete klidně zaměnit za samotného tuňáka). Ty stačí smíchat s červenou cibulí, lahůdkovou cibulkou a několika dalšími surovinami a pod vrstvou sýra zapéct na rozkrojeném chlebu. Celý recept ještě doplní lehký salát s avokádem a dresinkem tisíce ostrovů. ️ Už jste někdy podobnou vegetariánskou pochoutku vyzkoušeli?

Suroviny:
· 2 pita chléb
· 300 g veganské kousky s tuňákovou příchutí Vemondo
· 1 lahůdková cibulka
· 1 červená cibule
· 2 avokádo
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania
· 4 lžíce veganská majonéza
· 1 lžíce mleté chilli papričky Italiamo
· 40 g citronová šťáva
· 100 g niva Náš kraj
· 100 g ementál Milbona
· 200 g mix listových salátů
· 1 snítka bylinky (bazalka, máta)
· dresink tisíce ostrovů

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/zapeceny-pita-chleb-s-veganskymi-kousky-s-tunakovou-prichuti-a-syrem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava pitta chleba
0:36 Náplň
2:01 Pečení v troubě
2:13 Dokončení dresinkem a servírování