Zapečený pizza chléb s veganským mletým - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Už jste někdy připravili skutečně výbornou domácí pizzu? Šéfkuchař Roman Paulus ukáže jednoduchý recept na domácí pizza chleba, který budete mít hotový skoro bez práce za dvacet minut. Tento vegetariánský recept (bez balkánského sýra veganský) je zajímavým zpestřením klasického masového jídelníčku. Ale kouzlo italské pizzy spočívá hlavně v tom, že si na ni můžete dát prakticky cokoliv, co máte rádi. Pizza chléb se nakonec obejde i bez rajčatové omáčky nebo mletého – když těsto jen potřete olivovým olejem a lisovaným česnekem, můžete ho podávat místo pečiva třeba na zahradní grilovačce. A co máte na pizze nejraději vy? Napište nám to do komentářů.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/zapeceny-pizza-chleb-s-veganskym-mletym

Suroviny:
Těsto na pizzu:
- 550 g hladké mouky Castello
- 15 g soli Castello
- 1 lžíce krupicového cukru Castello
- 22 g čerstvého droždí
- 260 ml vlažné vody
- 2 lžíce bio extra panenského olivového oleje Primadonna
- hrubá mouka Castello na vyválení
Zapečený pizza chléb:
- 275 g veganského mletého Next level Meat
- 1 lžíce sekané pálivé papričky
- 2 stroužky česneku
- 1 cibule
- 1 lžíce kari koření Kania
- 3 lžíce sekaného koriandru
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 100 g bio krájených rajčat Freshona
- 1 lžíce bio extra panenského olivového oleje Primadonna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 200 g balkánského sýru Pilos
- 1 lahůdková cibulka
- 150 g bílého plnotučného jogurtu Pilos
- 1 limetka (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe