ZAVAŘENÁ KLASIKA VE SKLENICI! JEN ČTYŘI INGREDIENCE A MÁTE HOTOVO!

Kdopak by neznal staré, dobré, České lečo. Výhoda tohoto pokrmu spočívá v tom, že si můžete zavařit libovolné množství do sklenic a v případě potřeby udělat rychlý oběd nebo večeři. Výborně se hodí také do špaget, nebo pod dušené maso jako základ. Pravé maďarské lečo má být ostře okořeněno, nejlépe pálivou paprikou. To už je na chuti každého strávníka. Domácí lečo má obrovskou výhodu oproti kupovanému, že víte co jíte a můžete si svou zeleninovou směs "vyladit" tak, jak Vám vyhovuje. Já jsem po zavaření zvolil klasickou úpravu s klobáskou a vejcem. Vyzkoušejte sterilované lečo a připravte se na zimu! Přeji vám dobrou chuť. Brepta.

►►► A jedno překvapení na závěr! Když v e-shopu www.premiove-noze.cz v nákupním košíku zadáte heslo RBB získáváte 20% slevu na vybrané nože! (Kromě zboží v akci) To je malý dárek ode mne. Blíží se Vánoce a určitě se bude hodit.

►►► Breptovo krájecí prkénko (RBB a Duspiva) objednávejte ZDE: https://duspiva.receptybezbrepty.cz

►►► Litinové nádobí SKEPPSHULT a velice oblíbený mlýnek na koření objednávejte ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

Seznam ingrediencí které jsme použili:

Rajčata
Papriky
Cibule
Olej a sádlo
Sůl
Vajíčka
Pepř
Pažitka

Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!

#Ceskakuchyne #Veprovekoleno #Receptybezbrepty #Veprovemaso

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty/
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!