ZAVAŘENÍ UTOPENCI! V jednoduchosti je síla

Zavaření utopenci mají samé výhody! Utopence můžete klidně konzumovat za tři dny od zavaření a budou krásně nasáklí nálevem. Cibule je skvělá, neštípe a nálev je doslova báječný. Další výhoda je, že vám vydrží opravdu dlouho. Utopence zavařujte do čistých a kvalitních sklenic. Používejte nová víčka která bezpečně "chytnou" a uzavřou vaše utopence! Vyzkoušejte sami! Utopenci stojí za to. Přeji vám dobrou chuť a krásný den, Brepta.

Skvělý e-shop který určitě doporučuju! ►►► https://bit.ly/zavarovacisklocz

Seznam použitých ingrediencí:

Bobkový list
Pepř
Nové koření
Hořčičné semínko
Sůl 40 g
Cukr 90 g
Ocet 0,5 l
Voda 1 l
Dvě lžíce worcestrové omáčky
Cibule
Pálivé papričky
Špekáčky

Vyrobeno spolupráci - www.zavarovacisklo.cz

#Receptybezbrepty #Utopenci

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► WWW: https://www.receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!