Zdravá miska s kuřecími prsy, avokádem a quinoou - Roman Paulus - recepty LIDL

Připravte zdravý oběd, který zasytí, je za pár minut hotový, vhodný i do krabičky a hlavně výborně chutná. Jak na to prozradí šéfkuchař Roman Paulus ve videu Kuchyně Lidlu. Prozradí z jakých surovin namíchat chutný fit salát, nezapomene ani na sytící složku z quinoy a bulguru a přidá i recept na domácí zálivku na salát. Tak nachystejte kuřecí maso, mango a oblíbená semínka a pusťte se s námi do netradičního salátu, který si rychle oblíbíte.

Suroviny:
- 400 g kuřecích prsních řízků Řezníkova čerstvá porce
- 1 lžíce sekaného čerstvého tymiánu
- 1 lžička mleté pálivé papriky Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 2 lžíce bio extra panenského olivového oleje Primadonna
- 2 lžíce řepkového oleje Vita D'or
- 500 g předvařené směsi quinoy a bulguru Golden Sun
- 4 hrsti rukoly
- 100 g okurky
- hrst čerstvého koriandru
- 100 g mrkve
- 1 mango
- svazek ředkviček
- 2 avokáda
- 2 lžíce lněných semínek
- 2 lžíce loupaných slunečnicových semínek Alesto
- 1 lahůdková cibulka
Dresink:
- 100 g majonézy Kania
- 1 lžíce francouzské dijonské hořčice Kania
- 1 lžička sladké mleté papriky Kania
- 1 limetka (šťáva)