Zdravá ovocná přesnídávka bez cukru - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Ovocná přesnídávka je nejenom jedním ze základních jídel pro malá miminka, ale své oblíbence si nachází i mezi dospělými – jako lehká svačina. Abyste měli vždy jasno ve složení přesnídávky, připravte si ji doma sami podle jednoduchého receptu šéfkuchaře Romana Pauluse. Zjistíte, jak správně (a v jakém pořadí) rozvařit ovoce do ideální konzistence i případně to, jak přesnídávky ochutit (ale malým dětem je připravujte bez koření). Hotové přesnídávky pak můžete skladovat v lednici tři dny nebo je zavařit a poté skladovat až tři měsíce. 3️⃣ Jakou příchuť máte nejraději?

Suroviny:
1 kg ovoce (jablka, hrušky, jahody)
asi 500 ml vody
koření (skořice) dle chuti

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/zdrava-ovocna-presnidavka-bez-cukru

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe