Zelenina pečená v horkovzdušné fritéze – Kuchyně Lidlu #Food #Recepty

Kořenová zelenina není dobrá jen do základů omáček, ale skvěle se hodí jako příloha k masu, případně s trochou salátu a bílkovin (například luštěninami nebo balkánským sýrem) poslouží jako plnohodnotné jídlo. Šéfkuchař Roman Paulus natočil video, jak ji správně připravit v horkovzdušné fritéze, díky čemuž budete potřebovat jen minimální množství oleje a své oblíbené koření – Roman Paulus zvolil provensálské s majoránkou. A ačkoliv ve videu uvidíte přípravu mrkve a kořenové zeleniny, nebojte se experimentovat a přidat například i celer nebo třeba růžičkovou kapustu. Jak kořenovou zeleninu nejraději připravujete vy?

Celý recept najdete na našem kanálu.
https://youtu.be/xB-0vgs7TCs?si=uIowhre8OouPm2th
Přihlaste se k odběru našeho kanálu ať Vám žádný recept neunikne!

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu