Zelný salát na dva způsoby - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Zelí se nejčastěji připravuje ve dvou variantách – kysané nebo čerstvé ve formě zelného salátu. ️ S Romanem Paulusem se v tomto video receptu podíváte právě na ten druhý způsob. Zjistíte nejenom, jaké suroviny budete na zelný salát potřebovat, ale také jak ho správně míchat, protože i to se zásadně podepíše na jeho chuti! Nakonec se naučíte dvě varianty salátu – jeden jen a pouze s čerstvým zelím a druhý o něco zajímavější s přidáním zelí kysaného. Dejte nám vědět, jaký je váš oblíbenější!

Suroviny:
Čerstvý zelný salát:
250 g čerstvé bílé zelí
1 cibule
sůl
1 lžíce celý kmín
2 lžíce ocet
2 stroužky česnek
pepř
2 lžíce řepkový olej
(250 g kysané bílé zelí)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/zelny-salat-na-dva-zpusoby

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 ÚVod
0:10 Smíchání hlavních ingrediencí
1:05 Dochucení
2:15 Druhá varianta
2:45 Závěr