Živáňská na grilu trochu netradičně #315

Ahoj všem,
dnes si ugrilujeme naprostou klasiku, kterou zmáknete i v troubě a otestujeme nové koření. Co mám na živáňské nejraději je to, že se v ní fantazii meze nekladou, takže ji každej dělá úplně jinak, a proto rozhodně napište jak ji děláte vy, protože rád vyzkouším i jinou "divočinu" a nechám se vámi inspirovat! Taky jsem moc rád, že mi stále píšete a posíláte nové zajímavé recepty!
použité koření ▶https://www.pipmaster.cz/Croix-Valley-All-Meat-BBQ-Dry-Rub-312g-d446.htm
https://www.pipmaster.cz/Hotty-Totty-BBQ-Climax-AP-382g-d481.htm

Navštivte můj eshop
https://www.pipmaster.cz/

--⏱️ Časové Značky ⏱️---

Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1

Staňte se členem kanálu a získej výhody
https://www.youtube.com/c/pipmaster/join

Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pip.mastercz
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/