Zrcadlová poleva - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Pod tajuplným názvem „mirror glaze“ se skrývá i v Česku oblíbená „zrcadlová poleva“, která je skvělou ozdobou celé řady různých dortů a zákusků. Šéfkuchař Roman Paulus natočil video návod, díky které si ji můžete jednoduše připravit sami doma. Kromě pořádné dávky cukru budete potřebovat ještě glukózový sirup, želatinu, bílou čokoládu a kondenzované mléko. Nemusíte však zůstat jen u toho. Pokud chcete, aby poleva byla například růžová, stačí přidat pár kapek červeného potravinářského barviva. Nakonec stačí jen vše rozmixovat a můžete začít glazovat – i to vás Roman Paulus naučí. S jakým dortem začnete?

Suroviny:
250 g krystalového cukru
270 g vody
350 g glukózového sirupu
28 g plátkové želatiny
350 g bílé čokolády
200 ml slazeného kondenzovaného mléka

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/zrcadlova-poleva

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe