Zvěřina a její využití - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Když se léto začne pomalu přelévat do podzimu, znamená to kromě příchodu pestrobarevných listů i začátek lovecké sezóny. Šéfkuchař Roman Paulus dobře ví, že vaření ze zvěřiny je s českou kuchyní úzce provázáno, a tak natočil video přehled o nejběžnějších druzích zvěřiny, se kterými se můžete v českých kuchyních potkat. Zjistíte, jak se dá zpracovávat muflon, co můžete připravit ze jelena nebo daňka i jaké část srnčího masa je nejlepší. Společně se podíváte i na kančí a třeba na zajíce a bažanty. Jakou zvěřinu máte nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/zverina-a-jeji-vyuziti

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:15 Co je zvěřina?
0:20 Muflon
0:44 Daněk a jelen
1:12 Srnčí
1:30 Kančí
2:24 Daněk