Zvěřinový burger - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Domácí burgery jsou jedním z toho nejlepšího, co můžete na zahradní grilovačce podávat. Obzvláště, pokud se jedná o zvěřinové burgery, které připravil šéfkuchař Roman Paulus. Naučíte se, jak ochutit a zpracovat mleté dančí (převážně maso z plece), jak do něj propašovat trochu sýra s modrou plísní i jak samotné burgery grilovat. Na křupavé bulky pak budete masové placky pokládat s chilli majonézou, zkaramelizovanou cibulí a trochu nečekaně i salátem z červeného zelí. Anebo můžete nechat každého hosta, ať si burger sestaví vlastní! S čím si dáte ten svůj vy?

Suroviny:
600 g mletého dančího masa (z plece a žeber)
sůl
pepř
mleté chilli
50 g sýru s modrou plísní Rival
olivový olej
4 plátky anglické slaniny
4 housky na hamburgery
4 lžíce chilli majonézy
hrst mixu salátů
4 lžíce zkaramelizované cibule

Salát z červeného zelí:
500 g červeného zelí
1 jablko
1 lžíce brusinkové zavařeniny
2 lžíce olivového oleje
1 lžička křenové pasty
sůl
pepř
jablečný ocet
kmín

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/zverinovy-burger

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Ochucení masa
0:39 Formování burgeru
1:14 Grilování
2:06 Rozpečení housky
2:19 Kompletování burgeru
3:25 Závěr