8 způsobů, jak nařezat špekáčky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Ať už se chystáte na oslavu čarodějnic, nebo jen na sobotní opékání buřtů, možná jste se zamysleli nad tím, jak špekáčky nařezat co možná nejkreativněji. A přesně pro tyto případy natočil šéfkuchař Roman Paulus video o nařezávání buřtů. Společně se podíváte na klasické tvary, které se liší celkovou propečeností, ale také na kreativní způsoby řezání špekáčků, kterými oslníte nejenom děti – z buřtu můžete vyřezat jednoduchou chobotnici, ale také efektní tulipán. Na závěr se ještě podíváte na speciální špekáčkovou spirálu, kterou navíc můžete naplnit rohlíkovým těstem, zeleninou, anebo třeba anglickou slaninou. Jak buřty nejčastěji nařezáváte vy?

Suroviny:
· špekáčky
· slanina, cibule, paprika, …
· těsto na rohlíky

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/8-zpusobu-jak-narezat-spekacky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Klasika
0:29 Druhý způsob
1:06 Podélný řez
1:40 Kytička
2:37 Spirála
3:23 Společně s rohlíkem
4:17 Špíz
4:29 Chobotnice