Camembert pečený v banketkách s brusinkami - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Chystáte-li oslavu nebo jen posezení s přáteli, nemusíte jako občerstvení chystat jenom chipsy a chlebíčky. Šéfkuchař Roman Paulus natočil video návod na jednoduché a efektní občerstvení, kterým nadchnete nejednoho hosta na své párty – květ z banketek, pečeným camembertem a brusinkami. Základem jsou samotné banketky, u kterých vám Roman Paulus ukáže, jak na ně namíchat těsto i jak je správně vytvarovat a vyskládat na pečicí plech. Pak už bude stačit je dát péct – nejdřív samotné a po malé chvíli i se sýrem. Jaké nevšední pohoštění připravujete obvykle vy?

Suroviny:
Těsto:
· 1 kg hladká mouka Belbake + na podsypání
· 30 g čerstvé droždí
· 30 g krupicový cukr Belbake
· 125 g rostlinný olej Vita D'or
· 500 g voda
· 30 g sůl Kania
· 4 camembert Pilos
· francouzská bylinková sůl v mlýnku Duc De Ceour
· extra panenský olivový olej Primadonna
· 100 g brusinková zavařenina
· zálivka z olivového oleje ve spreji s příchutí provensálských bylinek Duc De Ceour

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/camembert-peceny-v-banketkach-s-brusinkami

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

0:00 Úvod
0:10 Příprava těsta
0:45 Zamíchání těsta a nakynutí
0:57 vyválení a příprava bochánků
1:11 Vyskládání bochánků na plech
1:38 Nakynutí banketek
1:44 Příprava sýru
2:02 Potření banketek studenou vodou a okořenění
2:17 Pečení
2:36 Ozdobení brusinkami a olejem
2:55 Závěr