Grilovaný steak ze svíčkové s bramborami a houbovým ragú - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Štavnatý hovězí steak přímo z grilu. Podávejte s křupavými bramborovými lupínky, hustou houbovou omáčkou a petrželkou.
Viz recept Marcela na grilovaný steak ze svíčkové s bramborami a houbovým ragú a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/grilovany-steak-ze-svickove-s-bramborami-a-houbovym-ragu

Nákupní seznam
asi 800 g hovězí svíčkové Deluxe
1 cibule
6 stroužků česneku
olivový olej Primadonna
200 g hlívy ústřičné
200 g žampiónů
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
150 ml suchého bílého vína Pinot Grigio
200 ml hovězího vývaru
80 g másla
50 g sýra Grana Padano Lovilio
šťáva z 1/2 citrónu
čerstvá petrželka
800 g brambor
1 větvička čerstvého rozmarýnu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe