Carpaccio ze pstruha s červenou řepou a jablky - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Zkuste něco nezvyklého, luxusního a přitom tak jednoduchého. Jak připravit lahodné carpaccio ze pstruha předvede šéfkuchař Roman Paulus ve videu Kuchyně Lidlu. Prozradí jak filetovat rybu, jak čerstvého pstruha zbavit kostí a s čím ho nakombinovat do talíře, abyste dostali neodolatelný předkrm. Nachystejte vykuchaného pstruha duhového, jemný fenykl, červenou řepu a kyselé jablko a servírujte výtečné jídlo během několika minut.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/carpaccio-ze-pstruha-s-cervenou-repou-a-jablky

Suroviny:
- 2 čerstvé pstruhy duhové, vykuchané
- 1 citron (šťáva)
- 2 lžíce bio extra panenského olivového oleje Primadonna
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 1 čerstvý fenykl
- 100 g vařené červené řepy
- 100 g zeleného kyselého jablka
- 4 lžíce restovaných a solených kešu ořechů Alesto
- hrst listových salátů
- čerstvá máta
- čerstvá listová petržel

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe