Czech burger 2.0 - navržený pro české chuťové buňky #366
Dnes jsem pro vás připravil burger, který je odladěný co nejvíce do českých chutí. Akorát jsem použil klasickou bulku, ale krásně tam pasovala. Ale určitě není problém ji vyměnit za klasickou slanou Housku. Piště mi do komentářů, jestli děláte jen klasiku, nebo uzpůsobujete burgry českým případně jiným chutím. A samozřejmě jsem tam zapomněl dát tu slaninu, jelito.
bulky koupíte zde ▶https://eshop.pekarstvikrizak.cz/
Navštivte můj eshop
▶https://www.pipmaster.cz/
--⏱️ Časové Značky ⏱️---
Přihlaste se k odběru kanálu
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
Staňte se členem kanálu a získej výhody
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster/join
Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/
bulky koupíte zde ▶https://eshop.pekarstvikrizak.cz/
Navštivte můj eshop
▶https://www.pipmaster.cz/
--⏱️ Časové Značky ⏱️---
Přihlaste se k odběru kanálu
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
Staňte se členem kanálu a získej výhody
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster/join
Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/