Stařené maso - dry age beef #247

Stařené maso - dry age beef
V dnešním videu se podíváme na celý proces staření hovězího masa. Zjistíte, že staření masa není nijak extrémně náročná záležitost a v klidu si jej můžete každý zkusit doma udělat. Zkouše-li jste již stařené maso na grillu? V tomhle videu uvidíte, že to není vůbec marná záležitost!

https://www.youtube.com/c/pipmaster/join Staňte se členem kanálu a získej výhody

eshop https://www.pipmaster.cz/ ▼ Otevři zde pro více informací ▼

▶Sáčky pro suché zrání zde https://www.pipmaster.cz/Sacky-pro-suche-zrani-c14_0_1.htm


https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1 Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster/join Staňte se členem kanálu a získej výhody

▶eshop https://www.pipmaster.cz/
▶FB https://www.facebook.com/pip.mastercz
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/

Omáčka chimichuri
hrst hladkolisté petržele
2 lžičky čerstvého rozmarýnu
2 stroužky česneku
2 lžičky čerstvého oregána
1 lžička uzený papriky
1/2 lžičky chilli
1/4 lžičky bobkového listu
1/2 lžičky soli
1/2 lžičky černého pepře
3 lžíce olivového oleje
3 lžíce červeného vinného octa