Grilovaná kuřecí srdíčka na špízu - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Jaké je to nejhravější jídlo, na které můžete na grilovačce narazit? Samozřejmě to jsou špízy, při jejichž přípravě můžete na špejli napíchat vše, na čem si chcete pochutnat. Šéfkuchař Roman Paulus přináší inspiraci v podobě špízů z kuřecích srdíček. ️ Grilování vnitřností není tak časté, ale výsledky jsou opravdu vynikající! Naučíte se, jak srdíčka dobře očistit i namarinovat v oleji, česneku, koření a bylinkách. Až je necháte odpočinout, stačí je už jen napíchat na špejli (ideálně kovovou) s lahůdkovou cibulkou a šoupnout na gril. Jaké špízy na grilu máte nejraději vy?

Suroviny:
· 24 × kuřecí srdce
· sůl
· pepř
· chilli
· 3 g drcený kmín
· 3 g čerstvý tymián
· 3 stroužky česnek
· 50 g extra panenský olivový olej
· 4 × lahůdková cibulka

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/grilovana-kureci-srdicka-na-spizu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Ochucení srdíček a namarinování
0:54 Příprava špízů
1:25 Grilování
1:44 Servírování