Grilovaná treska se zeleninovým soté - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Treska se nehodí jen do trouby, ale je skvělá i na grilu! Přesně takový recept připravil i šéfkuchař Marcel Ihnačák se svým hostem v tomto video receptu. Protože ogrilovat tresku zabere jen chviličku a je to prakticky bez práce, připravíte si rovnou i přílohu v podobě zeleninového soté. Jeho základem jsou fazolové lusky, rajčata a hrášek, ale použijete i lahůdkovou cibulku nebo česnek. A samozřejmě také bylinky – Marcel Ihnačák zvolil mátu, bazalku a petrželovou nať, ale přidat můžete jakékoliv, které máte rádi! Které to budou?

Suroviny:
· 1 svazek lahůdková cibulka
· 4 stroužky česnek
· olivový olej Primadonna
· 150 g cherry rajčata
· 250 g filety z tresky tmavé
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 200 g fazolové lusky
· 100 g mražený hrášek Freshona
· 1 hrst čerstvá máta
· 1 hrst čerstvá bazalka
· 1 hrst čerstvá listová petržel
· 2 lžíce máslo Pilos
· 1 citron (šťáva)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/grilovana-treska-se-zeleninovym-sote

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Příprava základu na pánev
1:50 Příprava ryby
2:37 Příprava fazolek
3:16 Treska a fazolky na gril
3:35 Příprava bylinek
4:05 Hrášek na pánev
4:25 Dodělání základu
5:09 Dozdobení a servírování