Tuňák s chřestem a cherry rajčaty - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Jídlo s rybou nemusí znamenat jen kapra nebo rybí prsty. Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil návod na velmi chutné a rychlé jídlo – steak z tuňáka se zeleným chřestem. Ve video receptu uvidíte, jak připravit přílohu ze zeleného chřestu (i jak chřest očistit), cherry rajčat, česneku a oliv. Hlavně se ale naučíte připravit šťavnatý steak z čerstvého tuňáka. Jakou rybu máte nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/tunak-s-chrestem-a-cherry-rajcaty

Suroviny:
- 500 g filety z tuňáka
- 200 g zeleného chřestu
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 200 g cherry rajčat (mix barev)
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 3 stroužky česneku
- 1 citron (šťáva)
- 3 plátky másla Pilos
- 1 hrst zelených oliv bez pecek Baresa
- 1 hrst čerstvé bazalky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe