Grilovaný brisket, totální pecka #416

Dnes si ukážeme jak vypadá brisket Wolovina který jsem koupil u Emifoodu. A zároveň otestuju novou inkektáž která bude již brzy v nabídce. A aby toho nebylo málo, tak rovnou otestujeme moje nové koření CZECH BBQ na žebrech a uděláme si klasické texas fazole. A při tom se dělal i roastbeef, který už jsem točil několikrát, takže nebylo třeba ho točit znovu. Ten byl primárně na chlebíčky.

brisket zde
https://www.emifood.cz/objednavky

A také již jsou v prodeji lístky na Grill&BBQ festival který pořádám
https://www.pipmaster.cz/grill-bbq-festival2

A stejně tak desková hra
https://www.pipmaster.cz/deskova-hra-ohen-a-kour

Navštivte můj eshop
https://www.pipmaster.cz/

--⏱️ Časové Značky ⏱️---

Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1

Staňte se členem kanálu a získej výhody
https://www.youtube.com/c/pipmaster/join

Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/