Masové rizoto s chřestem, cherry rajčaty a parmazánem - M. Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Chřestová sezóna se promítá i do italské kuchyně, a tak šéfkuchař Marcel Ihnačák natočil video recept, ve kterém připravuje italské rizoto z rýže arborio s mletým masem, a právě již zmiňovaným chřestem. Naučí vás, jak chřest před restováním očistit i co dalšího při vaření použijete – kromě jedné jediné pánve to bude ještě například suché bílé víno, cherry rajčata anebo aromatický parmazán. Jakou verzi rizota máte nejraději vy?

Suroviny:
· 200 g bílý chřest
· 200 g zelený chřest
· 1 svazek lahůdková cibulka
· olivový olej Primadonna
· 300 g mleté maso mix
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 200 g rýže Arborio Italiamo
· 100 ml bílé suché víno
· 150 g cherry rajčata
· zeleninový vývar
· čerstvý tymián
· 50 g parmazán Italiamo
· 50 g máslo Pilos
· ½ citron (šťáva)
· čerstvá listová petržel


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/masove-rizoto-s-chrestem-cherry-rajcaty-a-parmazanem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:25 Příprava chřestu
0:55 příprava cibulky
1:25 Přidání masa
1:43 Příprava rajčat
1:51 Přidání rýže na pánev
2:05 Podlití vínem a povaření
2:19 Vaření
3:09 Příprava parmezánu
3:28 Přidání masa a bylinek
3:56 Dokončení parmezánem, citronovou šťávou
4:16 Servírování