Grilovaný mořský vlk se salátem z grilovaných brambor - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pokud jste zvyklí na grilu připravovat jenom klobásky či červené maso, vyzkoušejte někdy i grilovanou rybu – možná ani nebudete věřit tomu, jak si pochutnáte. Šéfkuchař Roman Paulus natočil video návod na grilovaného mořského vlka a naučí vás vše od ochucení samotné ryby až po její grilování v alobalové vaničce. Jako přílohu si připravíte lehký salát s grilovanými brambory, zelenými fazolkami, fenyklem a zálivkou s hořčicí a sardinek. Jakou rybu na grilu máte nejraději?

Suroviny:
· 4 celé vykuchané mořské vlky
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· čerstvý tymián
· olivový olej Primadonna
· 8 stroužků česneku
· 1 citron
· 2 lžíce třtinového cukru Belbake
Dresink:
· 4 lžíce dijonské hořčice Kania
· 1 citron (šťáva)
· 50 ml olivového oleje Primadonna
· 2 lžíce pokrájených filet ze sardinek v oleji Italiamo
Salát:
· 800 g vařených malých brambor
· 200 g mražených fazolových lusků Freshona
· 1 fenykl
· 2 červené cibule
· 50 g černých oliv bez pecek Baresa
· hrst bazalky


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/grilovany-morsky-vlk-se-salatem-z-grilovanych-brambor

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe