Grilovaný tuňák se salátem z kuskusu, ananasu a červené řepy - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Na grilu nemusíte opékat jen krkovičku a klobásky. Celkem jednoduše a hlavně rychle si připravíte i rybu. Šéfkuchař Roman Paulus natočil recept na grilovaného tuňáka (toho můžete nahradit i lososem nebo mořským vlkem) se salátem z kuskusu, ananasu, bílé ředkve, červené řepy, petržele a rukoly. Kromě toho, že budete moct podávat už za pár minut, pochutnáte si na lehkém letním jídle, které bude skvělou a svěží změnou od všeho, co se podává na tradičních grilovačkách. Jaká grilovaná ryba je vaše nejoblíbenější?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/grilovany-tunak-se-salatem-z-kuskusu-ananasu-a-cervene-repy

Suroviny:
- 1 pomeranč (šťáva)
- 1 citron (šťáva)
- keramický mlýnek s chilli Kania
- keramický mlýnek s černým pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 200 g vařeného kuskusu Campo Largo
- 100 g ananasu
- 100 g bílé ředkve
- 100 g vařené červené řepy
- 2 hrsti listové petržele
- 1 hrst čerstvé máty
- 1 lžíce mletého černého pepře Kania
- 4 steaky tuňáka žlutoploutvého
- 2 hrsti čerstvé rukoly
- 50 g pikantních slunečnicových semínek Alesto

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe