Hovězí ragú v kotlíku - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

S tímto chalupářským receptem snadno zasytíte celou rodinu nebo oslníte všechny hosty na své zahradní party. Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil jednoduchý recept na hovězí ragú (eintopf), které výborně chutná, ale hlavně jej bez velké námahy připravíte klidně i v kotlíku nad ohněm (samozřejmě si vystačíte i s velkým hrncem a klasickým sporákem). Francouzský nádech přidává této variaci na hovězí guláš kořenová zelenina a červené víno. Tak se pusťte do krájení a napište nám pak, jak vám chutnalo!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/hovezi-ragu-v-kotliku

Suroviny:
- 1 kg hovězího zadního ze stehna bez kosti Řezníkova čerstvá porce
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 svazek petržele
- 1 svazek mrkve
- 4 bobkové listy Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 větší cibule
- 4 řapíky celeru
- 5 stroužků česneku
- 140 g rajčatového protlaku Freshona
- 200 ml červeného suchého vína
- 2 sklenice (800 g) vařené cizrny Freshona
- čerstvý rozmarýn
- 1 svazek lahůdkové cibulky
- 1 chléb

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe