Marinovaný králík s teplým bramborovým salátem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Králičí maso smažené v palačinkovém těstíčku a k tomu vynikající příloha v podobě teplého bramborového salátu. Vyzkoušejte!
Viz recept Marcela na marinovaný králík s teplým bramborovým salátem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/marinovany-kralik-s-teplym-bramborovym-salatem.

Nákupní seznam
1 čerstvý králík bez hlavy Čerstvá porce nebo 1,2 kg králičích dílů
1,5 l čerstvého mléka (3,5 % tuku) Pilos
2 citróny
2 - 3 bobkové listy Mikado
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
300 g hladké mouky Castello
1 lžička mleté sladké papriky Mikado
3 vejce "M"
rostlinný olej Promienna
600 g brambor
3 mrkve
3 stonky řapíkatého celeru
olivový olej Primadonna
1 svazek lahůdkové cibulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe