Játrová paštika - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Na domácí paštiku jen tak něco nemá! Připravit ji je navíc mnohem snadnější, než si možná myslíte! Dokáže vám to šéfkuchař Roman Paulus, který natočil jednoduchý video recept na paštiku z drůbežích jater. Použít můžete játra kuřecí, ale stejně tak dobře i husí nebo kachní. Jediné, co je potřeba před rozmixováním jater, je osmažit je s cibulkou nebo šalotkou a kořením a na závěr přidat ještě kapku brandy nebo portského vína. Hotovou drůbeží játrovku pak můžete ozdobit brusinkami, plátky mandlí anebo ji jen tak zalít tenkou vrstvou másla a co nejdřív si na ní pochutnat. Už jste někdy domácí paštiku dělali? Jak vám chutnala?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/jatrova-pastika-1

Suroviny:
- 200 g másla Pilos
- 2 šalotky
- 1 stroužek česneku
- 3 bobkové listy Kania
- snítka čerstvého tymiánu
- 250 g kuřecích jater Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 50 ml brandy
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- chléb Řemeslný pecen Náš kraj
- cibulovo-jablečno-zázvorová marmeláda

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe