Kachní prsa s medovo hořčičnou omáčkou #391
V dnešním díle akademie zavítám do Marianských lázní, a to do hotelu Queens, kde mají mimo jiné super restauraci s názvem Lavers. A ukážeme si jak na kachní prsa, s medovo hořčičnou omáčkou.
Navštivte můj eshop
▶https://www.pipmaster.cz/
--⏱️ Časové Značky ⏱️---
Přihlaste se k odběru kanálu
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
Staňte se členem kanálu a získej výhody
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster/join
Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/
3 ks kachních prsou s kůží
1 kg brambor Grenaille
1 stroužek česneku
1 lžíce hrubozrnné dijonské hořčice
1 lžíce sladké sójové omáčky
1 lžíce medu
5 lžic demi-glace
2-3 lžíce 30 % smetany
plátek másla
svazek pažitky
sůl
Navštivte můj eshop
▶https://www.pipmaster.cz/
--⏱️ Časové Značky ⏱️---
Přihlaste se k odběru kanálu
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
Staňte se členem kanálu a získej výhody
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster/join
Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/
3 ks kachních prsou s kůží
1 kg brambor Grenaille
1 stroužek česneku
1 lžíce hrubozrnné dijonské hořčice
1 lžíce sladké sójové omáčky
1 lžíce medu
5 lžic demi-glace
2-3 lžíce 30 % smetany
plátek másla
svazek pažitky
sůl