Kapr s avokádem, mandlemi a pomerančem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Udělejte si letos fit Vánoce. Jak připravit kapra zdravě a přitom během pár minut vám ukáže šéfkuchař Marcel Ihnačák ve videu Kuchyně Lidlu. Dozvíte se, jak připravit kapří podkovy, jak na lahodný fit salát s avokádem, pomeranči a praženými mandlemi i čím celé jídlo na talíři dokončit. Zapomeňte na přejídání a zažijte letošní Vánoce bez výčitek a novoročních diet. Dobrou chuť.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kapr-s-avokadem-mandlemi-a-pomerancem

Suroviny:
- 2 podkovičky z kapra
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- extra panenský olivový olej Primadona
- 1 lžíce másla Pilos
- 1 pomeranč
- 2 avokáda
- 1 červená cibule
- 1 hrst mandlí Alesto
- čerstvá máta
- 200 g zakysané smetany Pilos (16 %)


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe