Kořeněné dýňové latté - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Dýňové latté je oblíbená podzimní pochoutka, která skvěle chutná a v sychravém počasí příjemně zahřeje. Nemusíte si ho ale dávat v kavárně, kde nepatří mezi nejlevnější nápoje – podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse si ho velmi snadno připravíte i sami doma! Budete k tomu potřebovat dýňové pyré a koření, našlehané mléko (to zvládnete i s obyčejným tyčovým mixérem) a kávu dle vaší chuti (nejlepší je espresso). Pak už vám bude zbývat se jenom rozhodnout, s jakými sušenkami si pumpkin spice latté vychutnáte. Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám povedlo!


Suroviny:
· 2 lžíce dýňové pyré
· 1 lžička dýňové koření pumpkin spice
· 1 lžička hnědý cukr
· 250 ml plnotučné mléko
· 1 dvojité espresso
· 20 g vyšlehaná smetana (33 % tuku)
· k podávání karamelová sušenka spekulatius Sondey


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/korenene-dynove-latte

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Smíchaní dýňového pyré a koření
0:41 Smíchání s mlékem
1:03 Přidání kávy
1:10 Dokončení kořením
1:24 Servírování