Mini Pavlova s lesním ovocem - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Pavlova je křehký dezert, který se těší velké popularitě v Austrálii a na Novém Zélandu. Dokonce takové, že se obě země přou o jeho původ. Abyste si ho vychutnali, nemusíte ale mířit k protinožcům, Pavlovu si díky receptu šéfkuchaře Romana Pauluse připravíte sami doma. Naučíte se, jak vyšlehat hustý sníh z vaječných bílků, který je základem této dobroty. Samozřejmostí je i moučkový cukr a škrob, aby Pavlova měla správnou chuť a dobře držela tvar. Samotné dortíky se pak naučíte tvarovat na pečicí plech pomocí cukrářského sáčku. Hotovo budete mít za další dvě hodiny sušení v troubě. Nezbývá pak už nic jiného, než je dozdobit vším tím, co máte rádi. Co to bude u vás?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/mini-pavlova-s-lesnim-ovocem

Suroviny:
- 300 g bílků (asi 10 vajec)
- 150 g krystalového cukru
- 600 g moučkového cukru
- 2 lžíce kukuřičného škrobu
- krém k naplnění (krém na éclair, šlehačka nebo vanilkový krém)
- lesní ovoce
- jedlé květy

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe