Kotlíkový guláš s bramborami a houbami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Na zahradě za domem, v kempu nad ohněm a když bude pršet, tak klidně i doma v kuchyni – skvělý kotlíkový guláš si můžete připravit prakticky kdekoliv a jak na něj, vám ukáže šéfkuchař Marcel Ihnačák. Na základ vám bude stačit červená cibule a řapíkatý celer. Pak už stačí jen přidat suroviny, které máte rádi – například hovězí kližku, žampiony a brambory. Vůni ohně skvěle doplní i mletá paprika, červené suché víno a aromatický rozmarýn. Kotlíkový guláš pak skvěle chutná nejlépe s domácím pečivem. S čím si ho připravíte vy?

Suroviny:
· 500 g červená cibule
· 125 g vepřové sádlo Pikok
· 1 svazek řapíkatý celer
· 10 stroužků česnek
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 1,2 kg hovězí kližka z mladého býka
· 500 g žampiony
· 200 g rajčatový protlak Kania
· 2 lžíce mletá sladká paprika Kania
· 500 ml červené suché víno
· teplá voda
· 1 kg brambory
· 1 snítka čerstvý rozmarýn
· k podávání chléb

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/kotlikovy-gulas-s-bramborami-a-houbami
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Příprava základu pro guláš
1:23 Příprava masa a restování v kotlíku
1:57 Příprava žampionů
1:59 Další ingredience do kotlíku
2:45 Podlití vínem vína
3:04 Dokončení a dochucení a vaření do změknutí
3:41 Přidání brambor a žampionů
4:12 Dochucení
5:02 Servírování