Krevetový koktejl - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Na zahradní grilovačce můžete podávat i mořské plody. A nejenom ty grilované! Šéfkuchař Marcel Ihnačák vás naučí namíchat jednoduchý a přitom velmi chutný krevetový koktejl. Tento krevetový salát je jednoduchou směsí zeleniny (ledový salát, okurka, rajčátka a avokádo – to je ve skutečnosti ovoce), krevet a dresinku. Ten namícháte z jogurtu, majonézy, kečupu a limetkové šťávy. Nakonec přijdou samozřejmě i samotné krevety a ideálně ještě na grilu opečené bagetky. Už jste někdy krevetový koktejl vyzkoušeli?

Suroviny:
· 1 okurka
· 1 hrst cherry rajčat
· 1 avokádo
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· olivový olej Primadonna
· 1,5 limetky (šťava)
· 1 hrst čerstvého koriandru
· 400 g smetanového jogurtu řeckého typu Pilos
· 2 lžíce majonézy Kania
· 2 lžíce kečupu Kania
· 2 středně velké bagety
· 500 g vařených loupaných krevet
· ½ ledového salátu


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/krevetovy-koktejl

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:22 Příprava zeleninového salátu
3:24 Marináda na krevety
4:55 Grilování bagetky
5:04 Příprava krevet
5:33 Ledový salát
6:04 Servírování