Kuře v sýrové omáčce s restovanými žampiony - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Komu se stýská po dovolené v Itálii, může si ji připomenout díky tomuto jednoduchému, ale zato výbornému receptu. Šéfkuchař Roman Paulus se tentokrát nechal inspirovat chutěmi Apeninského poloostrova a přichystal kuře v parmezánové omáčce. Do tohoto sýrového jídla se nejvíce hodí kuřecí prsa a stehna, ale pochutnáte si i s krůtím nebo králičím masem. Stejně tak můžete parmezán vyzkoušet vyměnit za čedar nebo nějaký z modrých sýrů. Pokud navíc houbaříte, zkuste k restovaným žampiónům s parmskou šunkou přihodit i pár lesních hub. Nakonec nezapomeňte ani na přílohu. Nejvíce vám bude tento italský recept chutnat s čerstvými těstovinami. Napište nám do komentářů, jak se vám vaření vydařilo!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kure-v-syrove-omacce-s-restovanymi-zampiony

Suroviny:
- 800 g kuřecích prsních a stehenních řízků MIX Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 2 stroužky česneku
- 1 cibule
- 100 ml bílého suchého vína Soave
- 0,5 l drůbežího vývaru
- 100 ml smetany (33 % tuku) Pilos
- 150 g parmezánu Parmigiano Reggiano Italiamo
- 2 lžíce másla Pilos
- 200 g žampionů
- 100 g prosciutta Pikok Pure
- 400 g fusilli Tiradell
- 2 lahůdkové cibulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe