Lososový tatarák s opečeným chlebem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Pro milovníky hovězího tataráčku nabízíme malou změnu. Jemnější tatarák z lososa podávaný na křupavém toustu a se salátkem.
Viz recept Romana na lososový tatarák s opečeným chlebem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/lososovy-tatarak-s-opecenym-chlebem

Nákupní seznam
400 g čerstvého lososa
1 malá cibule
1 a 1/2 lžíce kaparů Freshona
šťáva z poloviny citrónu
3 lžíce natě lahůdkové cibulky
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
olivový olej Primadonna podle potřeby
8 plátků dřevorubeckého chleba
2 vejce uvařené natvrdo
200 g listového salátu (například rukola, insalatina, polníček)
2 lžíce bílého vinného octa Acentino

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe