Marinovaná červená cibule - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Marinovaná neboli nakládaná červená cibule se skvěle hodí do domácích burgerů, hotdogů nebo jako doplněk k pečenému či grilovanému masu. Navíc si ji snadno připravíte doma a šéfkuchař Roman Paulus vám ukáže, jak na to. Základem je nálev z vody, červeného vinného octa, cukru, bobkového listu, badyánu a tymiánu. Pak už stačí jen přidat pálivou papričku, cibuli a chvíli povařit. Po pěti dnech v zavařovací sklenici si na cibulce můžete začít pochutnávat. Už jste si doma marinovanou cibuli někdy zkoušeli připravit? Jak se vám to povedlo?

Suroviny:
· 250 ml voda
· 250 ml červený vinný ocet
· 100 g krupicový cukr
· 3 bobkový list
· 5 badyán
· 2 g čerstvý tymián
· sůl
· 20 g pálivá paprička
· 300 g červená cibule

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/marinovana-cervena-cibule

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:08 Příprava nálevu
0:32 Přidání cibule a dalších surovin
1:00 Plnění do sklenice
1:15 Závěr