Nejlepší Svatomartinská husa je z grilu #404
V dnešním díle Akademie si uděláme klasiku, Svatomartinskou husu. A je jasné že z grilu chutná o dost lépe než z trouby. Samozřejmě nesmí chybět červené zelí vytuněné o brusinky a k tomu lokše která jdou parádně udělat na pizza kameni. A kam jsme tentokrát zavítali? Do Moravských Křižánek na Vysočině, kde jsme objevili naprosto úžasně zrekonstruovanou, víc jak 200 let starou chalupu https://www.amazingplaces.cz/cs/kouzelna-mista/welness-roubenka-krizanky-
Navštivte můj eshop
▶https://www.pipmaster.cz/
--⏱️ Časové Značky ⏱️---
Přihlaste se k odběru kanálu
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
Staňte se členem kanálu a získej výhody
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster/join
Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/
Navštivte můj eshop
▶https://www.pipmaster.cz/
--⏱️ Časové Značky ⏱️---
Přihlaste se k odběru kanálu
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
Staňte se členem kanálu a získej výhody
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster/join
Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/