Pečená kuřecí kůže - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Křupavá kuřecí kůže je jedna z těch nejlepších pochoutek, které se vám může dostát. Šéfkuchař Roman Paulus proto připravil video návod na pečené kuřecí kůže. Zjistíte, jak kůži správně připravit i jak ji dobře zatížit, aby se při pečení nezkroutila. ⬇️ Hotové můžete podávat jen jako kuřecí chipsy, ale skvěle doplní i různé další recepty. Dobře si budou rozumět s kuřecími prsy připravenými metodou sous-vide, s kuřetem na paprice, případně poslouží jako náhrada slaniny v mnoha zeleninových salátech. Jak si na nich pochutnáte vy?

Suroviny:
kuřecí kůže
sůl

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/pecena-kureci-kuze

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Rozložení kůže na pečící plech
1:20 Zatížení plechem
1:40 Vložení do trouby
1:52 Vyndání z trouby a servírování