Pečená pražma s bazalkou a rajčaty - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pracovat v kuchyni s celou rybou zdaleka není jen pro profesionální kuchaře. S jednoduchým návodem to zvládne i začátečník! Jeden přesně takový natočil šéfkuchař Roman Paulus a připravil pečenou pražmu s rýží, bazalkou a restovanými cherry rajčátky. Dozvíte se, jak snadno rybu vykostit i jak ji připravit, aby se během pečení v troubě krásně provoněla bazalkou. Jako příloha nejlépe chutná jasmínová rýže s třešňovými rajčátky (ty můžete doplnit ještě o cuketu) restovanými na česneku. Pokud ale chcete, pochutnáte si i s grilovanými bramborami. Jak jste na tom s filetováním ryb vy? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-prazma-s-bazalkou-a-rajcaty

Suroviny:
- 4 vykuchané pražmy zlaté
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 2 hrsti čerstvé bazalky
- 2 lahůdkové cibulky
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 4 stroužky česneku
- 500 g cherry rajčat
- 200 g jasmínové rýže Golden Sun

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe