Pečená vepřová plec na bílém víně se šťouchanými brambory a špenátem - M.Ihnačák - RECEPTY K.LIDLU

Není to zrovna minutka, ale pečená vepřová plec je výbornou volbou na rodinný oběd. ️ Šéfkuchař Marcel Ihnačák natočil video recept, ve kterém se dozvíte, jak správně vepřovou plec s kůží nařezat, okořenit a péct. Během dvou hodin, které stráví maso v troubě, si můžete v klidu připravit přílohu v podobě šťouchaných brambor s restovanou cibulkou. A na úplný závěr, až bude maso vyndané z trouby pomalu chladnout, ještě stihnete orestovat mladý špenát s česnekem. Jak nejraději připravujete vepřovou plec vy?

Suroviny:
· 1,2 kg vepřová plec s kůží Řezníkova čerstvá porce
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 1 lžička kmín Kania
· olivový olej Primadonna
· 6 stroužků česnek
· 200 ml bílé suché víno
· 2 kg brambory
· 2 cibule
· 5 lžíce máslo Pilos
· 200 g baby špenát


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/pecena-veprova-plec-na-bilem-vine-se-stouchanymi-brambory-a-spenatem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava masa a pečení
1:06 Příprava brambor
1:41 Příprava cibule a základu
2:29 Příprava česneku na špenát
2:50 Smíchání brambor a orestovaní cibulky
3:10 Rozšťoucháni brambor
3:24 Příprava špenátu
3:34 Krájení masa na plech
3:50 příprava špenátu na pánvi
4:20 Servírování