Pečené kuřecí čtvrtky s bryndzou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Bryndza je typický slovenský sýr, proto ho v receptech Marcela Ihnačáka najdete poměrně často. Výjimkou není ani tento recept na kuřecí stehna zapečená s bryndzou.
Viz recept Marcela na pečené kuřecí čtvrtky s bryndzou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecene-kureci-ctvrtky-s-bryndzou

Nákupní seznam
1 kg kuřecích čtvrtek Řezníkova čerstvá porce
1 kg brambor
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
1 lžíce mleté sladké papriky Mikado
majoránka Mikado dle chuti
4 palice česneku
extra panenský olivový olej Primadonna
50 ml suchého bílého vína
200 g cherry rajčat
150 g bryndzy Pilos
4 lahůdkové cibulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe