Pizza s mořskými plody - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Může být něco italštějšího než pizza? A co takhle pizza s mořskými plody! Jednu takovou, podle svého vlastního receptu, připravil šéfkuchař Marcel Ihnačák. Ve video návodu se naučíte vše – od přípravy kynutého těsta na pizzu přes rajčatové sugo až po to, jak pizzu správně nazdobit i upéct. Až budete mít základ hotový, můžete pokračovat podle návodu Marcela Ihnačáka a přidat mořské plody, nebo můžete na pizzu dát, cokoliv vám chutná. To je na přípravě pizzy to nejlepší! Jakou pizzu máte nejraději?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pizza-s-morskymi-plody

Suroviny:
- 25 g čerstvého droždí
- 1 lžička cukru Castello
- 600 g hladké mouky Castello
- 300 ml teplé vody
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 420 ml krájených loupaných rajčat z konzervy Freshona
- keramický mlýnek s černým pepřem Kania
- 1 lžíce sušeného oregana Kania
- 5 stroužků česneku
- 300 g sýru ementál Milbona
- 500 g mořských plodů
- 2 červené cibule
- 2 pálivé papričky
- čerstvá bazalka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe