Plněné vepřové s prosciuttem, sušenými rajčaty a bramborovým salátem - M.Ihnačák - RECEPTY K.LIDLU

Vepřovou pečeni nemusíte připravovat jen v troubě, ale skvěle si na ní pochutnáte, i když ji připravíte v pánvi. Například stejně tak, jako to udělal šéfkuchař Marcel Ihnačák. Ten ale vepřové maso nerestoval na sádle jen tak, ale ještě předtím ho naplnil prosciuttem, sušenými rajčaty a bazalkou, která celé jídlo krásně provoní. Jako přílohu si můžete zkusit připravit odlehčenou verzi klasického bramborového salátu s lahůdkovou cibulkou, kyselými okurkami a hořčicí. Jako jednoduchý doplněk pak poslouží trocha natrhaného listového salátu. Jaká je vaše oblíbená verze lehkého bramborového salátu? Pochlubte se v komentářích!

Suroviny:
Bramborový salát:
· 800 g brambory
· 1 svazek lahůdková cibulka
· 3 řapíky celer
· 100 g nakládané okurky Freshona
· čerstvá listová petržel
· olivový olej Primadonna
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 2 lžíce plnotučná hořčice Kania
· 1 citron (šťáva)
· nálev z okurek
Plněná vepřová pečeně:
· 800 g vepřová pečeně Řezníkova čerstvá porce
· 50 g prosciutto Dulano
· 50 g sušená rajčata v oleji Baresa
· čerstvá bazalka
· 50 g vepřové sádlo Pikok
· ½ citron (šťáva)
Listový salát:
· 100 g listový salát
· ½ citron (šťáva)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/plnene-veprove-s-prosciuttem-susenymi-rajcaty-a-bramborovym-salatem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava salátu
2:06 Plnění masa
2:50 Opékaní masa na pánvi
3:26 Příprava salátu
4:13 Servírování