Polévka z vepřového se zeleninou a žampiony - M.Ihnačák - RECEPTY K.LIDLU

Vepřová polévka se v kuchyních vyskytuje pomálu, ale o to spíš byste ji měli vyzkoušet! Šéfkuchař Marcel Ihnačák natočil video recept na vepřový vývar s masem z vepřové plece, kořenovou zeleninou, brambory a hlavně restovanými žampiony. Zatímco se maso bude vařit s kořením a zeleninou, jednoduše si připravíte základ na žampiony s česnekem a cibulí, se kterými houby společně orestujete. Polévka pak nejlépe vynikne, jak chuťově, tak vizuálně, posypaná kousky listové petržele. Jakou polévku máte nejraději vy?

Suroviny:
· 500 g vepřová plec bez kosti
· 3 mrkev
· 4 petržel
· 5 řapíkatý celer
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 6 kuliček nové koření
· 6 kuliček celý černý pepř Kania
· 4 bobkový list Kania
· olivový olej Primadonna
· 2 cibule
· 4 stroužky česnek
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 250 g hnědé žampiony
· 300 g brambory
· čerstvá listová petržel

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/polevka-z-veproveho-se-zeleninou-a-zampiony

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava masa
0:27 Přidání kořenové zeleniny
0:41 Okořenění
0:55 Vaření do měkka
1:18 Příprava základu
2:10 Příprava žampionů a brambor a restování
2:37 Příprava uvařené zeleniny
3:03 Vaření základu, přidání masa, brambor
3:39 Bylinky do polévky
3:52 Servírování