Porterhouse steak - Mistrovská technika grilování na otevřeném grilu #394
Dnes si ugrilujeme pořádný steak! Takže připravit ručníky ať si máte do čeho utírat sliny! Případně si vzít rovnou k videu nějaký to mlsání! Dneska si ukážeme, že i ty náročnější steaky se dají dělat na úplně obyčejném otevřeném grilu pokud máte tu správnou techniku. Tak a chci vidět jen lajky a sdílení mezi vaše kámoše! Který touhle technikou můžou svoje "obyčejné grilování" poslat o level vejš!
Navštivte můj eshop
▶https://www.pipmaster.cz/
--⏱️ Časové Značky ⏱️---
Přihlaste se k odběru kanálu
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
Staňte se členem kanálu a získej výhody
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster/join
Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/
Navštivte můj eshop
▶https://www.pipmaster.cz/
--⏱️ Časové Značky ⏱️---
Přihlaste se k odběru kanálu
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
Staňte se členem kanálu a získej výhody
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster/join
Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/