Pražma na grilu s kapií, rajčátky a balzamikem - M.Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pražma na grilu patří mezi ty nejlepší recepty z ryb, které můžete vyzkoušet. Šéfkuchař Marcel Ihnačák proto natočil další video recept na přesně tuhle specialitu. Zjistíte, jak pražmu správně okořenit i ochutit citronem nebo rozmarýnem. Zatímco se pražma bude grilovat, připravíte si skvělou přílohu v podobě restované zeleniny – cibule, kapie a cherry rajčátek – s olivami, balsamikem, ale i trochou hnědého cukru pro chuť a krásně zkaramelizovanou kůrčičku. Nakonec stačí už jen přizvat všechny ke stolu! ️ Jak máte pražmu nejraději vy?

Suroviny:
· 2 pražma zlatá
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· čerstvý rozmarýn
· 1 bio citron
· olivový olej Primadonna
· 2 kapie
· 2 červená cibule
· 1 pálivá paprička
· 3 stroužky česnek
· 10 g třtinový cukr Belbake
· 150 g cherry rajčata
· 1 hrst černé a zelené olivy bez pecek Baresa
· balzamikový ocet Italiamo
· 30 g máslo Pilos
· 1 hrst čerstvá bazalka
· 100 g mix salátů

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/prazma-na-grilu-s-kapii-rajcatky-a-balzamikem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava pražmy, náplň
1:08 Grilování ryby
1:18 Příprava přílohy na pánvi
4:20 Ozdobení a servírování