Restované krevety s rajčaty a olivami - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Naučte se, jak připravit krevety! Není to vůbec těžké. Šéfkuchař Roman Paulus přichystal řecký recept s oblíbenými mořskými plody. Oloupané krevety s omáčkou z rajčat, cukety, oliv a bílého vína vás během pár chvil přenesou na letní dovolenou, ať už jste kdekoliv. ️ Tento recept je navíc velmi vhodný i pro ty, kteří s mořskými plody teprve začínají. Středomořská kuchyně je svěží a zdravá. Tato lehká večeře proto udělá radost nejen vašim chuťovým buňkám, ale celému tělu. ️ Dejte si ji s česnekovou bagetou nebo třeba s rýží a pak nám do komentářů napište, jak vám chutnalo.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://www.kuchynelidlu.cz/product/restovane-krevety-s-rajcaty-a-olivami

Suroviny:
- 500 g syrových neloupaných krevet
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 4 stroužky česneku
- 1 lžíce sekané pálivé papričky
- 100 ml bílého vína Soave
- 4 rajčata
- 1 malá cuketa
- 100 g černých oliv bez pecky Baresa
- 1 hrst sekané listové petržele + na ozdobu
- 1 lžíce másla Pilos
- 2 česnekové bagety

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe